Blogi

27.8.2018

VANHAN PATION KASVOJENKOHOTUS

Vielä kerkeää kauniina, kuivana päivänä korjata vanhaa pation tai terassin lattian pintaa. Tässä tapauksessa kysymyksessä on rivitalon patio, joka on jo vanha, mutta vuosihuolloilla senkin elämää voi pidentää vielä jonkin aikaa... Lue lisää »

10.8.2018

MYYDÄÄN

Lauantaina 11.08.2018 myydään Hallituskatu 5:n sisäpihalla (Kouvola) suoraan varastosta stailaustavaraa edullisesti! Tarjolla vielä muutama huonekalu, valaisimia, tekstiilejä, sisustustavaraa ym. Vain käteinen käy, ei... Lue lisää »

14.5.2018

PUISEN PÖYDÄN KEVÄTKIILLOTUS 4.2.2018

Tämän ankean pimeän kauden jälkeen keittiön pöytäkin näyttää ankealle. Vahatun pöydän pinta kuluu tietenkin käytössä, ja varsinkin kun väri on tumma. Meidän pöytä näyttää ihmeen hyvin kestäneen käyttöä ja kuluneen... Lue lisää »

18.10.2017

Stailaajan arkea

Homma alkaa siitä kun saan toimeksiannon myyntistailaussuunnitelman teosta. Ensin saan tietää mille ostajaryhmälle asuntoa stailataan. Esim. jos asunnon ostaja on luultavammin nuori perhe, on hyvä stailata ainakin yksi huone lapselle... Lue lisää »

Hei!

Olen luvannut asiakkailleni iät ja ajat sitten perustaa blogin, ja nyt se vihdoin tapahtuu uusien kotisivujen myötä! :) Toivottavasti jaksatte seurata verkkaisia päivityksiäni ja joskus kommentoidakin. 

Sisustaminen ja stailaaminen eivät ole elämäni ykkösjuttu, vaan mukavia mausteita sekä tietenkin työtä, josta nautin. Kodin pitäisi olla meille kaikille se "rauhan satama", johon tulla töitten ja touhujen jälkeen, ja jossa kerätä voimia tuleviin koitoksiin. Siksi siihen kannattaa vähän satsata ja kotona olosta saa nauttia! 

Erityisen mieluisaa töiden puitteissa on minulle asuntojen myyntistailaus. On ihanaa luoda kodinomainen tunnelma tyhjään, kaikuvaan asuntoon. Ensimmäinen juttuni tulee käsittelemään juuri tätä. Näette, minkälaista raakaa työtä stailaajan työ on, ja minkälaisista työn hedelmistä saa nauttia. 

Tapaamisiin siis piakkoin!

Iloisesti,

Anu